bemutatkozunk

Tegtrix

Szerintünk az osztályközösségek életreszólóak!

Demo image

A Tegtrix egy fiatalokból álló webes csapat, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy önálló weboldal készítésére is megtanítják azokat, akik saját online felületet akarnak. Persze kulcsrakész weboldalt is lehet kérni tőlünk, de egyre többen vannak, akik át szeretnék élni a honlapkészítés örömét. Akik saját kreatív énjüket akarják szabadon engedni, és olyan egyedi, személyre szabott oldalra vágynak, ami önmagukat és a tevékenységüket tükrözi. Mi pedig azt vállaljuk, hogy fogjuk a kezüket ebben a folyamatban és segítjük a technikai megvalósulást.

 

Szerintünk az osztályközösségek életreszólóak!

Miért e-tabló?

Modern webes technológia áll mögötte.

Nemcsak egy újabb online felület, hanem osztályközösségi tér is. Ahol lehet kreatívan alkotni és kapcsolatot tartani egyaránt.

Facebook-hoz hasonlóan, egyszerű és felhasználóbarát kezelhetőség. 

Az informatika iránt érdeklődő osztálytársak admin jogokat is kapnak és megtanulják üzemeltetni a rendszert.

A Facebook és más közösségi felületektől eltérően ez a Tiétek. Senki nem cenzúrázhatja és tilthatja le akár örökre a tartalmat.

Ez a jövő tablója, ami évtizedeken át összeköti az osztályt bárhol is legyenek a tagok a nagyvilágban az érettségi találkozók szervezéséhez is segítséget adva.

Az e-tabló az iskola hírnevét és nevelőmunkáját is erősíti, hiszen az iskolai folyosón túl bárki láthatja.

Költséghatékony, hosszú távon fenntartható megoldás.

Várjuk az iskolákat, tanárokat, osztályfőnököket, diákönkormányzatokat, az osztályokat, szülői munkaközösségeket azokra a konzultációkra, amiken egyeztetjük az e-tabló megvalósulásának mikéntjét.